Ett jävla skämt

Jag har ätit perfekt hela helgen. Bra nyttig mat och i mindre mängd. Vågen visade idag inget minus, snarare plus helt utan anledning? Jag känner mig verkligen tung, som att varje kg placerat sig på ett anant ställe. Jag orkar knappt bära mig själv. Aja, gissningen är att vätska har samlats men jag kan inte vara mer besviken. Jag kände att allt gick så bra och hur peppad jag var, sen äter jag lite och nyttigt och så visar vågen plus. Världens jävla bestraffning för ingen anledning alls. Nu ska jag dricka kaffe och tycka synd om mig själv typ haha..

Dagen intag

Eftersom att jag inte har någon våg för tillfället så räknar jag kalorier istället. Idag har jag ätit 2 bananer (ca 300 kcal),  2 bars (ca 350 kalorier), havredryck (150 kalorier) och mjölk i kaffet (ca 100 kalorier). Mer än så ska jag inte äta idag, så jag landar på 900 kalorier in. Jag har en period där jag är så sugen på att äta hela tiden, därav allt krams. Jag saknar redan vågen!! Men nu ska jag iväg och vara social så vi hörs senare. 

08:10

Vågen står nu på 79.4 så snart är jag nere på 78! Trots att jag inte åt överdrivet lite i förrigår och igår så höll jag på att svimma igår kväll...? Jag ställde mig upp i duschen och det vart ett sånt fruktansvärt tryck över hela mitt huvud och ansikte. Som att någon försökte tvinga ner mig på marken liksom, jag klarade mig upp väldigt skakis men idag mår jag som vanligt? Jag hade varmt vatten på så det kanske har något med det att göra? Var ånga i hela badrummet. Aja, hur som helst! Magen kurrar inte, jag känner mig knappt hungrig vilket är såååå skönt! Jag får äta mat då och då och pigga upp mig med kaffe, jag småäter nötter för att få upp kaloriintaget fast jag vet inte riktigt hur mycket jag får i mig, jag kör på magkänsla. 
 
På Måndag nästa vecka så har jag antagligen nått 78 och då har jag bara 8,x kvar till nästa tiotal och 8 kg är ingenting! Om 9,5 kg väger jag 69,9. Jag är så tacksam över att ha en kropp som ser mindre ut än vad den egentligen är!