Gamla favorit-thinspobilder

Jag fick in och kollade lite på thinspo och jag blev så sjukt chockad när jag såg bilder på tjejer som jag strävat efter att se ut som för något år sedan. Varför ville jag se sjuk ut? Hur kunde jag vilja se ut som skinn och ben? Jag är så glad att min målvikt har ändrats. Förut var den 42 kg, vilket ger ett BMI på 14,5!!! Dessa bilder hittade jag: 
 
 
Nu när jag ser bilderna så... nej jag förstår inte alls. Det där är en sjukdom, inget goal någonstans. Såhär vill jag se ut nu och jag vill inte ha ett BMI under 20:
 

Viktnedgång och lite tankar

Nu börjar vikten ta fart! Igår hade jag 3,4 kg kvar till nästa tiotalssiffra men vågen visade idag att jag är 2,5 kg ifrån nu! Jag gick alltså ner nästan 1 kg under bara 24 timmar. Om 1,2 kg har jag gått ner 10 kg sedan 1 September och då har jag gått igenom en riktig ätarhelg och en förjävla viktplatå. Jag har hållt mig från socker och kan faktiskt ärligt talat säga att sockerberoendet är påväg att lämna mig mer och mer. Det kommer säkert ta något år att bli helt fri från beroendet men jag känner att det börjar släppa riktigt bra! Om jag går tillbaka och ser hur jag mådde efter 1 September med den helt sjuka abstinens huvudvärken så vill jag aldrig plåga mig igenom det igen. Det är nog den största motivationskällan till att jag kämpar vidare nu när jag kommit någonstans. Min målvikt med såklart.
 
Jag har insett nu hur otroligt viktigt det känns för mig att ha en ren kropp. Att kroppen inte är uppbyggd på dålig mat, även om jag inte går upp i vikt av onyttiga saker så vill jag inte heller leva så. Fast hur viktigt det än är för mig att vara ren i kroppen så är vikten och smalhet ännu viktigare. Jag vill inte heller dricka, jag vill inte skada min kropp mer. Men ändå känner jag suget efter alkohol. Jag har antagligen något problem med mina njurar, eller en av dom, jag ska till läkaren sen och det skrämmer mig.. Alkohol är inte så smart när jag redan misstänker att något är fel. Och nu är det Halloween, vilket betyder fest. Jag vet inte alls hur det kommer bli. Kommer jag skita i allt och dricka ändå? Kommer jag tänka på mina njurar och tacka nej? Kommer jag tänka på att vara ren i kroppen? Tänk om jag går upp allt jag gått ner? 
 
Aja, summan av inlägget > Jag har just nu 2,5 kg ifrån nästan tiotalssiffra. Jag är 1,2 kg ifrån att ha gått ner 10 kg sen första September. Jag känner att sockret inte styr mitt liv till 100% längre. Jag är orolig ifall jag har problem med min/mina njure/njurar. Och ikväll är det fest överallt, vet inte om jag ska gå på någon eller stanna hemma.
 

Jag har gått ner!

Morsning korsning. Sådär ja, nu är vikten nere på den lägsta sen start, väger 1 hg mindre än vad jag gjorde innan helgen. Är alltså mindre än 4 kg ifrån nästa tiotal. Helvete vilken jobbig period, både med viktplatå och ätardagar men nu är jag tillbaka! Men så är det nästa problem, halloweenfester, det är alltid en ursäkt till att äta och dricka sig fet. Jag skulle aldrig orkat med att kämpa mig ner till denna siffra ännu en gång, jag måste gå ner mer i vikt nu så motivationen kommer tillbaka. Just nu känner jag mig bara fet och det vill jag ändra på, helst för några år sedan! 
 
Nästa delmål: Gå ner -3,4