5 april 2016

Hallå hallå! Loggade in här efter en lååååång paus och möttes av ett litet mensbarn som vaknat på fel sida. En uttråkad stockholmare antagligen. Tre negativa kommentarer med tre olika namn inom 3-4 minuter. Aw.. IP-adressen är sparad i alla fall, hoppas livet känns bättre nu när du fått lätta på hjärtat lite. 
 
Kosten går bra, inga minus kg tyvärr men det kommer (Tror jag, minns inte vad jag vägde sist jag skrev, inte kollat ännu). Jag är närmare en vegankost nu. Osten är utbytt till en veganskvariant och all kött är borta. Tyvärr blir en del produkter vegetariska vilket kan innehålla ägg och liknande men det tar jag tag i lite senare. Ska prova alla alternativ till mjölk - havredrycken gillade jag bara smaksatt. Jag börjar känna mig så sjukt förbannad på köttätare, speciellt på såna som anser att man måste ha kött för att överleva men sedan vägrar dom ta reda på fakta. Eller dom som anser sig älska kött när dom egentligen bara älskar kryddorna (utan kryddor smakar köttet just... L-I-K). Dum och lat var jag själv innan och förstår precis hur det är dock. Blir dessutom förbannad på hur folk ska ifrågasätta mina matval, herrejöööööösses. 
 
Jag är just nu utan våg men vet också att jag går ner i vikt. Det är så mycket svårare att gå ner hemma än borta. Aja, jag vet inte, ska väl försöka uppdatera mer. Med detta vill jag även välkomna bitterfian till min blogg, dina kommentarer gjorde min dag! 

Kommentera här: