Tufft

Jag har inte gett upp utan jag kämpar fortfarande. Vikten har inte velat släppa men det kom igång lite sist jag vägde mig. Jag har så mycket annat i fokus just nu att jag inte tänker på maten och att uppdatera här utan jag försöker få tiden att gå och på det sättet äter jag mindre. Jag har inte tillgång till en våg knappt eftersom den är hemma och där kan jag inte vara just nu. Jag lever just nu i en väska men förhoppningsvis löser det sig snart.. jag köper ingen mat alls utan lever på vad som finns i kylskåpet så det är inte den bästa maten men eftersom jag knappt äter så är det lugnt. Ibland är livet tufft. om ett par dagar ska jag på ett möte så då måste jag packa väskan och åka tillbaka till min hemstad. Jag hoppas jag får ett jobb snart så jag kan flytta till en egen lägenhet så jag äntligen kan känna mig hemma och slippa leva i en väska. Har ständigt ångest och stress, så himla jobbigt. 
 
Tänkte bara uppdatera lite fort så skriver jag så fort jag kan igen, kanske med en viktupdate. 

Förvirrad

Hej. Jag är tillbaka i banorna nu och har börjat 50 dagar utan socker (Cola zero och liknande är dock tillåtet men inte godis osv). Jag började i måndags tillsammans med ifiwerethinn.blogg.se. Jag mår faktiskt jätte bra, det känns knappt som att jag ätit nyttigt och strikt utan det går bara automatiskt! Jag har mer och mer bytit ut vegetariskt mot veganskt. All mat jag lagat den senaste tiden är helt vegansk. Jag dricker fortfarande komjölk och äter smör och ost men det är väl det enda jag har kvar att byta ut. Det känns så skönt och fräscht. 

Jag har haft konstant ångest i flera dagar nu utan att förstå varför. Det finns ju ingenting som jag mår så dåligt över, jag är liksom inställd på att ta allt som det kommer men jag antar att jag omedvetet har ångest för jobbsökandet och andra vuxengrejer. Det känns som att jag blivit knuffad nerför ett berg och faceplantat i marken. Så märkligt att man inte får någon mer hjälp, man går liksom från att gå i skolan där alla stöttar och hjälper, sen släpper alla taget på en gång. Där står jag helt vinglig och förvirrad utan utan någon form av stöttning och hjälp i sikte. Men jag antar att man får växa upp direkt, jobbigt att det hände över en natt bara..

Detta är i alla fall min drömkropp. Tränad och smal. Längtar efter att träna. Mitt mål är inte så långt borta. Hälsosam, vegan, vältränad och lycklig.  Svårt som fan

Det var mycket svårare att komma tillbaka denna gång. Jag klarade av julen men nu efter nyår blev det tufft. Jag har dragit ner på rökningen enormt och nu finns suget hela tiden. får jag inte röka känner jag mig hungrig och sugen på mat. Så sjukt svårt att hantera bantningen samtidigt som det här med ciggen. Jag tror det var därför jag klarade mig så bra förut, röker jag en cigg så försvinner hungern och suget. Detta är ett rent helvete. Funderade på att kicka igång detta med nutrilett men jag vet inte hur bra det skulle vara just nu. Jag har jävligt svårt att ens överleva dagen med lite mat. Usch, är konstant hungrig och sugen... vågen står på 78.7 så 1 kg ifrån min lägsta vikt sen september som jag nådde dagen innan nyårsfirandet. Chockad att jag ens är kvar på 7an när det är ett monster som styr mig typ. Usch...
 
ska googla fram lite enkla och kalorisnåla recept. Planera upp dagen ich ha en to-do-lista så jag har mindre tid att tänka på mat..