AAAAAHHHH!!!

Hittills har jag haft det relativt enkelt att hålla mig borta från sockret, men idag slog det till hårt. Är så sjuuuukt sugen, känner mig grinig, gråtfärdig och allmänt förbannad. Jag har även en pluggdag så det har vart riktigt svårt att låta bli. Vill liksom sitta med plugget, en godispåse och köra hårt så idag blir mitt intag mer än vad det vart innan. Men hittills har jag stått emot!!! 
 
Hittills har jag ätit två ägg mackor, en latte, en banan, ris och kyckling i kokosgrädde och nu har jag ordnat lite plugg"godis" som fick bli två kaviarknäckemackor och banan med kakao. Det blir lite enklare när jag äter fruktsocker. Jag känner att det nog inte borde bli mer mat idag efter detta. Men nu ska jag fortsätta plugga, uppdaterar senare hur det gått!
1 Anonym:

skriven

Något som har gjort det lättare för mig att sluta med socker och annat onyttigt, är att äta mer mat. Kanske inte 600 g (överdriver) kyckling i en portion, utan lägger till typ extra mycket sallad eller ringlar på olivolja för extra mättnad. Då brukar suget lugna sig.

Svar: Tack för tipset! Det börjar lugna sig nu tror jag :D
Pssst... If you can dream it, you can do it.

Kommentera här: